6 lutego 2017
Naturalne spalacze tkanki tłuszczowej – WYPRÓBUJ
Na rynku znajdziemy niezliczoną liczbę preparatów wspomagających spalanie tkanki tłuszczowej. Producenci gwarantują ich niezwykłą skuteczność i każą sobie płacić średnio […]
6 lutego 2017
Marchew jako substancja ochronna – WAŻNE INFORMACJE
Marchew bardzo często gości w naszej kuchni. Spożywamy ją na surowo i po obróbce termicznej, w sałatkach i surówkach. Dodajemy […]
27 stycznia 2017
Batony OSHEE to więcej niż zwykła przekąska
Podążając za trendami żywieniowymi coraz bardziej popularne stają się przekąski, które nie tylko zaspokoją głód, ale również dostarczą organizmowi niezbędnych […]
26 stycznia 2017
1 posiłek z tłuszczami TRANS uszkadza wątrobę
Nawet 1 posiłek bogaty w przetworzone tłuszcze TRANS może mieć negatywny wpływ na naszą wątrobę. Cheesburger, pizza, frytki czy duża […]
23 stycznia 2017
6 porad dietetycznych ułatwiających zapamiętywanie
Ludzka pamięć działa coraz gorzej. Wpływ na to ma dieta bogata w produkty przetworzone, zwiększone zanieczyszczenie powietrza i nadmiar informacji. […]
20 stycznia 2017
Kawa a zdrowe serce
Poranna kawa to coś więcej niż pobudzenie, to także sposób na obniżenie stanów zapalnych odpowiedzialnych m.in. za choroby serca. Mechanizm […]
19 stycznia 2017
OBNIŻ cukier we krwi – 12 produktów
Sposobem na obniżenie cukru we krwi nie jest wyłącznie ograniczanie spożywania produktów niskowęglowodanowych. Istnieją naturalne produkty, które możemy przyjmować codziennie. […]
12 stycznia 2017
NATURALNY suplement obniżający cukier we krwi
Tym naturalnym i chroniącym nasze ciało przed nadmiernym poziomem cukru we krwi suplementem jest CYNK. Ma on silne działanie regulujące […]
12 stycznia 2017
Jaja w kuchni wzmacniają mózg
Niegdyś do jaj podchodziło się z dużym dystansem, dziś uważane są za jedno z głównych produktów diety człowieka, która ma […]