Dietetyka
Naturalne spalacze tkanki tłuszczowej – WYPRÓBUJ Na rynku znajdziemy niezliczoną liczbę preparatów wspomagających spalanie tkanki tłuszczowej. Producenci gwarantują ich niezwykłą skuteczność i każą sobie płacić średnio […] Marchew jako substancja ochronna – WAŻNE INFORMACJE Marchew bardzo często gości w naszej kuchni. Spożywamy ją na surowo i  po obróbce termicznej, w sałatkach i surówkach. Dodajemy […] Batony OSHEE to więcej niż zwykła przekąska Podążając za trendami żywieniowymi coraz bardziej popularne stają się przekąski, które nie tylko zaspokoją głód, ale również dostarczą organizmowi niezbędnych […]
1 posiłek z tłuszczami TRANS uszkadza wątrobę Nawet 1 posiłek bogaty w przetworzone tłuszcze TRANS może mieć negatywny wpływ na naszą wątrobę. Cheesburger, pizza, frytki czy duża […] 6 porad dietetycznych ułatwiających zapamiętywanie Ludzka pamięć działa coraz gorzej. Wpływ na to ma dieta bogata w produkty przetworzone, zwiększone zanieczyszczenie powietrza i nadmiar informacji. […] Kawa a zdrowe serce Poranna kawa to coś więcej niż pobudzenie, to także sposób na obniżenie stanów zapalnych odpowiedzialnych m.in. za choroby serca. Mechanizm […]
OBNIŻ cukier we krwi – 12 produktów Sposobem na obniżenie cukru we krwi nie jest wyłącznie ograniczanie spożywania produktów niskowęglowodanowych. Istnieją naturalne produkty, które możemy przyjmować codziennie. […] NATURALNY suplement obniżający cukier we krwi Tym naturalnym i chroniącym nasze ciało przed nadmiernym poziomem cukru we krwi suplementem jest CYNK. Ma on silne działanie regulujące […] Jaja w kuchni wzmacniają mózg Niegdyś do jaj podchodziło się z dużym dystansem, dziś uważane są za jedno z głównych produktów diety człowieka, która ma […]