Dietetyka
Daktyle: 5 korzyści Daktyle to niezwykłe owoce, które mają silny wpływ na zdrowie, a do tego są niezwykle smaczne. Przeczytajcie o 5 największych […] Czerwone mięso nie jest szkodliwe dla serca Najnowsze badania opublikowane przez Purdue University wskazują, że czerwone mięso nie jest szkodliwe dla układu krążenia i serca. Spożywanie go […] 5 niezbędnych rodzajów herbat Herbata często może być zdrowszym rozwiązaniem niż kawa. Możemy korzystać z wielu rodzajów, z których każda ma inne zdrowotne działanie. […]
ZALETY DIETY TŁUSZCZOWEJ (Robert Piotrkowicz) Oto najważniejsze zalety Diety Tłuszczowej, które możemy zauważyć na podstawie obserwacji własnego ciała i prostych badań. Warto wiedzieć w jakich […] Nowa woda OSHEE Kids – naturalny sposób na malucha! Woda OSHEE Kids – nowy produkt marki dedykowany najmłodszym konsumentom to idealne rozwiązanie dla rodziców dbających o zdrowie swoich dzieci.  […] Dieta niskowęglowodanowa może przyspieszać metabolizm Spożywanie posiłków o niskiej zawartości węglowodanów może prowadzić do pozytywnych zmian w metabolizmie. Co więcej, taka dieta może sprzyjać efektywniejszej […]
GRUDNIOWY KIF: Świąteczne FIT przepisy W naszym najnowszym wydaniu KiF Sport mamy dla Was świąteczne przepisy w wersji FIT. Przy współpracy z MASLOVE stworzyliśmy specjalnie […] Co zrobić, aby obniżyć cholesterol? (Porady Roberta Piotrkowicza) Wiele osób wciąż boryka się z tym problemem nie wiedząc jak naturalnie obniżyć poziom trójglicerydów. Oto kilka porad Roberta Piotrkowicza, […] Ekstrakt z awokado zmniejsza infekcje Awokado bądź ekstrakt z awokado poprawia naturalną ochronę przed infekcjami wspomagając mikrobiom i kontrolując drobnoustroje. Awokado chroni przed listerią – […]