Dietetyka
5 korzyści jedzenia morwy Morwa to owoc, który rośnie także w Polsce, gdyż lubi klimat umiarkowany. To owoc z rodziny jagodowych i podobnie jak […] Ilość pitej kawy zależna od genów Okazuje się, że nasza tolerancja na ilość wypitej kawy zależy od genów jakie posiadamy. W badaniach zauważono, że geny te […] 2 razy dziennie uzupełniaj olej z ryb Wystarczy kilka łyżek oleju rybnego dziennie, aby zachować zdrowe serce oraz poprawić funkcjonowanie układu krążenia. Dzięki takiej suplementacji poprawiamy elastyczność […]
Najlepszy olej dla pobudzenia testosteronu Jaki rodzaj oleju jest najlepszy dla pobudzania wydzielania testosteronu? Pośród tylu rodzajów warto wiedzieć, które najlepiej wpływają na naszą gospodarkę […] Ile wody potrzeba do produkcji pożywienia? Czy zastanawialiście się ile wody potrzeba do tego, aby zjeść stek z wołowiny albo skusić się na czekoladę w cheatday? […] Dieta PEGAN czyli paleo + wege z odrobiną mięsa Czy taka dieta, która łączy w sobie tłuszcze i białko pochodzenia roślinnego może być dobra dla naszego zdrowia a tym […]
Najlepszy pogromca tłuszczu: Piperyna Taka opinia przysługuje piperynie – substancji zawartej w pieprzu, znanej od wieków w Indiach i Chinach, ale uznanej u nas […] Produkty, które jesz w niewłaściwy sposób Są produkty, które zazwyczaj spożywamy w zły sposób. Nie wiedząc jak je przygotować robimy to po swojemu niszcząc w nich […] Forskolina wpływa na zwiększanie masy mięśniowej i redukcję tłuszczu Czym jest forskolina i jak działa na nasze mięśnie? Czy dzięki niej możemy zwiększać masę mięśniową i redukować tłuszcz? Forskolina […]